Kategoriat
Milla Helenius

Tervetuloa Blogiini!

Kirjoitan luonnonläheisestä elämästä, terveydestä, hyvinvoinnista, eteerisistä öljyistä, perheestä, taloudesta ja muusta mielenkiintoisesta.

Sivuston kautta haluan jakaa minua kiinnostavia asioita, tehdä liiketoimintaa verkossa. Toivon myös löytäväni muita kaltaisiani ihmisiä, uusia ihania lukijoita, asiakkaita ja myös bisneskumppaneita.

Kuka olen

Olen Milla Helenius, Tamperelainen nainen, vaimo ja perheenäiti. Elän tavallista elämää pienen perheen äitinä Tampereella ja käsittelen täällä sivustolla erilaisia asioita oman kiinnostukseni mukaan.

Rakastan yhä enemmän perhe-elämää, äitiyttä ja naisena sekä vaimona olemista!

Luonto ja luonnonläheinen terveellinen elämäntapa ovat lähellä sydäntäni.

Sivun sisältö:

Jaan ajatuksia ja vinkkejä arkisesta elämästä aiheina muun muassa perhe, kotityöt, hyvä olo, DIY, ruuanlaitto, liikunta, kirjat, myrkytön elämä, luonnonläheinen elämäntapa, eteeriset öljyt, raha….

Sivullani voit tutustua DoTerra -eteerisiin öljyihin. Kerron öljyjen käytöstä ja tutustutan lukijat öljyjen käytön saloihin. Sivun kautta pääset myös asiakkaakseni.

Katsotaan uusia aiheita sen mukaan mitä elämä tuo eteen ja mitkä aiheet teitä lukijoita eniten kiinnostaa!

Yhteistyötä ja liiketoimintaa verkossa ja kotona

Blogillani pyrin kasvattamaan sekä omaani, että muiden liiketoimintaa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä niin laita minulle viestiä yhteydenotto– lomakkeella niin palaan asiaan!

Öljybisnestä

DoTerra eteeriset öljyt tarjoavat myös mahdollisuuden luoda oma nettibisnes kotoa käsin. Huippulaatuiset puhtaat ja eettisesti tuotetut eteeriset öljyt ovat mielenkiintoisia iloa ja terveyttä tuottavia luonnon ihmeitä! Uskon että niiden käyttö tulee lisääntymään todella paljon lähivuosina!

DoTerran tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi monia turvallisia ja myrkyttömiä kodin tuotteita sekä laadukkaita lisäravinteita. Tästä aiheesta aion myös kirjoittaa ja tämän sivun kautta sinun on helppo myös tulla asiakkaakseni tai tulla mukaan liiketoimintaan.

Asiakkaakseni pääset tekemällä ensitilauksen täältä. Voit myös ensin tutustua paremmin sivun muihin öljy- aiheisiin artikkeleihin. Aloita vaikka tästä: Miksi ja miten aloin käyttää eteerisiä öljyjä.

Sivultani löydät myös lisäohjeita tilaamiseen.

Tutustu somekanaviini, doterran tuotevalikoimaan ja hinnastoon myös täältä.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan oman bisneksen doTerra -tuotteiden kanssa, ota yhteyttä yhteydenotto -lomakkeella niin jutellaan lisää.
Autan sinut alkuun bisneksesi kanssa ja pääset mukaan suurempaan kansainväliseen yhteisöön, josta saat paljon tukea ja työkaluja käyttöösi. Toimin mentorinasi mutta samalla toimit täysin itsenäisesti.

Voit olla oikea ihminen edustamaan doTerraa mikäli olet kiinnostunut luonnosta ja luonnollisista tavoista edistää terveyttä ja hyvinvointia. Olet myös halukas kertomaan tuotteista muille ja ottamaan uusia askeleita myös epämukavuusalueelle. DoTerra työ on myös henkisen kasvun paikka. Olet lämpimäasti tervetullut mukaan!