Kategoriat
Eteeriset öljyt

Eteeriset Öljyt – Workshop

Mikä on öljy -Workshop?

Workshop on 1-2 tuntia kestävä kokoontuminen, jossa tutustutaan yhdessä eteerisiin öljyihin. Osallistuminen ja järjestäminen on aina ilmaista. Osallistujamäärä voi olla (minun lisäkseni) esimerkiksi 3-10+ henkilöä. Kerron perusasioita eteerisistä öljyistä ja niiden käytöstä, DoTerrasta sekä siitä, miten öljyjä voi halutessaan tilata ja mitä ne maksavat.

Haluaisitiko sinä järjestää workshopin kotonasi?

Keskitymme Home Essentials kit -paketin sisältöön, eli DoTerran 10 suosituimpaan eteeriseen öljyyn ja katsomme myös miten diffuuseri toimii. Tuon lisäksi muutamia muitakin öljyjä ja doterra -tuotteita mukana, joihin voimme tutustua. Workshopissa opit ensiaskeleet öljyjen saloihin. Workshop on myös kiva yhteinen kokemus, jossa pääset tuoksuttelemaan ja maistelemaan herkullisia öljyjä. Jaan omat parhaat vinkkini ja osallistujilla on mahdollisuus kysellä kysymyksiä tai kertoa omia kommentteja tai kokemuksia eteerisistä öljyistä.

Haluan pitää Workshopit mahdollisimman matalan kynnyksen tilaisuuksina. Voit tulla paikalle rennosti omana itsenäsi. Pääasia että sinua kiinnostaa tutustua eteerisiin öljyihin yhdessä muiden kanssa!

Missä Workshop on?

Workshop kokoontuu kodeissa tai netissä, eli joko fyysisesti tai virtuaalisesti. Workshop voidaan pitää kodin lisäksi missä tahansa muussakin sovitussa paikassa, kuten taloyhtiön kerhotilassa, viihtyisässä kahvilassa, tai jopa kauniina päivänä puistossa piknik-tyyliin! Asun Tampereella ja toimin noin 200km säteellä. Myös Helsinki on ok.

Jos workshop on netissä (Zoom), voit tulla mukaan tai kutsua tuttujasi vaikka toiselta puolelta maapalloa! Meillä tiimissä onkin tällaisia zoomeja, jossa osallistujia on Euroopan lisäksi mm. USA:sta, Kanadasta, Australiasta sekä Etelä-Afrikasta. DoTerra toimii maailmanlaajuisesti ja asiakkaani voivat asua melkeinpä missä vain!! DoTerra toimittaa joka tapauksessa asiakkaiden tilaukset heille kotiin!

Miten voin osallistua öljy -Workshopiin?

Voit osallistua ilmoittamalla minulle kiinnostuksestasi. Sovitaan ajankohta ja paikka sitten, kun muutamia kiinnostuneita on ilmoittautunut. Kysele myös ystäviltäsi haluaisiko joku osallistua?

Ota rohkeasti yhteyttä. Voimme miettiä yhdessä kannattaisiko sinun pitää oma workshop vai osallistua valmiiseen. Voihan olla, että kun otat yhteyttä, joku muu on juuri järjestämässä workshopia, johon myös sinä voit osallistua. Katsotaan tilanteen mukaan!

Mieti ketkä ystävistäsi ovat kiinnostuneita terveydestä ja hyvinvoinnista sekä luonnosta tai luonnollisista tavoista hoitaa itseä tai perhettä. Rakastaako joku ehkä kukkia, puita, tai tuoksuja, äitisi, siskosi, naapurisi, harrastuskaverisi..? Tai ehkä joku hoitoalalla työskentelevä ystäväsi on pohtinut luonnollisia vaihtoehtoja ammattinsa tueksi. Tulkaa yhdessä, kaksin, kolmin, nelin…!

Viestin minulle voit lähettää Facebookin kautta (tykkää samalla sivusta!), Instagramista (ota seurantaan) tai laittamalla sähköpostia milla.helenius@gmail.com.

Seuraamalla Some-kanaviani näet myös ilmoituksia tulevista workshopeista, joten aina voit tulla niihin mukaan ja kutsua ystäväsikin, tervetuloa!

Miten voin itse järjestää öljy-Workshopin?
(ilmainen)

Workshopissa tutustutaan DoTerra eteerisiin öljyihin yhdessä.

Kerro kiinnostuksestasi minulle ottamalla yhteyttä Facebookin, Instagramin tai sähköpostin kautta kuten edellisessä kohdassa neuvon, niin pohditaan tarkemmin ja mietitään miten teemme?

Saat tuoksuvan lahjan.

Jos toimit workshopin järjestäjänä / koollekutsujana, saat minulta lahjaksi eteerisen öljyn tai jopa diffuuserin. Sinun tarvitsee vain kutsua ihmisiä paikalle, minä hoidan loput. Workshop on ilmainen!

Aloita siitä, että mietit ketkä ystävistäsi ovat kiinnostuneita terveydestä ja hyvinvoinnista sekä luonnosta tai luonnollisista tavoista hoitaa itseä tai perhettä. Rakastaako joku ehkä kukkia tai tuoksuja, äitisi, siskosi, naapurisi, harrastuskaverisi..? Tai ehkä joku hoitoalalla työskentelevä ystäväsi on pohtinut luonnollisia vaihtoehtoja ammattinsa tueksi.

Voit kirjoittaa ylös näiden tuttujesi nimiä. Heitä saattaa olla yllättävän monta! Autan sinua mielelläni laatimaan kutsun, jonka voit lähettää heille.

Workshop / öljyilta on mukava hetki, (usein ilta) jossa aika hurahtaa kuin siivillä! Ethän ota siitä stressiä, tee suursiivousta tms. Toiveeni on, että ruokatarjoilua ei olisi. Muuten ilta venyy liian pitkäksi. Jos haluat keittää teetä/kahvia niin se on ok. Jos haluat ystäviesi kanssa jäädä workshopin jälkeen viettämään iltaa ja vaikka saunomaan niin tietenkin voit tehdä myös niin! Mutta yleensä riittää, jos esillä on vesikannu ja laseja jotta voimme maistella öljyjä!

Minkä lahjan workshopin koollekutsuja / järjestäjä saa?

Jos paikalla on meidän lisäksemme (ei vielä doterran asiakkaita):

DoTerra Key Chain jonka voit saada valitsemillasi öljyillä täytettynä!
  • 2-3 osallistujaa – Saat 5ml Wild Orange eteerinen öljyn
  • 4-6 osallistujaa – Saat 15 ml Wild Orange eteerisen öljy TAI DoTerra Key Chain-avaimenperän (kuvassa) joka sisältää  8 kpl tyhjiä pikkupulloja. Laitan niin moneen pikkupulloon eri eteerisiä öljyjä kuin mikä määrä ihmisiä on paikalla. Saat itse valita öljyt.
  • 7 + osallistujaa – Saat Petal 2.0 Diffuuserin!

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää. Sovitaan tarkemmin miten tehdään!