Kategoriat
Eteeriset öljyt

Home Essentials Kit

Home Essentials Kit
– Eteeristen öljyjen Aloituspakkaus

DoTerralla on useita aloituspaketti -vaihtoehtoja, joista Home Essentials kit on suosituin ja paras vastine rahoillesi. Se sisältää 10 suosituinta eteeristä öljyä sekä pienen kirjasen öljyistä.

Pakettiin kuuluu myös yölamppunakin toimiva Petal 2.0 höyrystin, eli diffuuseri.

Uusien asiakkaiden aloitusmaksu on 24,75€, mutta tilaamalla minkä tahansa aloituspaketin, aloitusmaksusi on 0€. Lisäksi paketti on aina edullisempi vaihtoehto verrattuna siihen, että ostaisit tuotteet erikseen.

Aloituspaketteja voi tilata kuka vain, olitpa sitten uusi tai ns.vanha eli uskollinen asiakas.

Huomaa myös tämä –> Family Essentials enrollment kit on pienempi aloituspakkaus, joka sisältää samat öljyt kuin Home essentials kit sekä saman kirjasen. Pullot ovat 5ml ja paketti ei sisällä diffuuseria.

Tutustu ja valitse mieleisesi aloituspakkaus listalta jonka löydät täältä

Miksi hankkia Home Essentials Kit – aloituspakkaus?

Paketin sisältö on valittu huolella niin, että löydät siitä eteeriset öljyt niin sanotusti päästä varpaisiin. Jos eteeriset öljyt ovat sinulle uusi juttu ja niiden aloitus tuntuu hankalalta, tämän paketin avulla sinun on helppo oppia käytön perusteet! Paketin öljyt sopivat erilaisiin fyysisiin ja henkisiin haasteisiin sekä kodinhoitoon.

Ehkä kiinnostuksesi eteerisiin öljyihin on herännyt, mutta et jaksaisi miettiä ja hahmottaa mitä tarvitset tai mitä haluaisit ostaa. Ehkä teit jo yhden suunnitelman, mutta unohdit (taas) mihin mikäkin öljy sopii. Syyttelet itseäsi hajamieliseksi, kun et löydä enää muistilappuasi kiinnostavista öljyistä? Ei hätää. Kaikkea ei tarvitse heti omaksua ja muistaa! Riittää että aihe kiinnostaa ja haluaisit kokeilla eteerisiä öljyjä.

Tarkoitukseni on tehdä eteeristen öljyjen käyttö mahdollisimman helpoksi ja mielekkääksi asiakkailleni, eli juuri sinulle? Haluan auttaa sinua alkuun ja ratkaisemaan alkuun liittyviä ongelmia, en luoda niitä lisää. Home Essentials kit- aloituspaketti on ensimmäinen ratkaisu aloittelijan ongelmiin.

Monipuoliset eteeriset öljyt

Paketin öljyt ovat monikäyttöisiä ja olenkin varma, että jokainen löytää tästä peruspaketista itselleen useita suosikkeja. Itsekin aloitin Home Essentials Kitilla, ja oli todella helppoa ja mielekästä kaivaa paketista öljy kerrallaan ja tutkia siihen liittyviä YouTube-videoita ja muita oppaita! Opastan asiakkaani tiedon äärelle.

Yksi käyttää piparminttuöljyä päänsärkyyn, toinen häätää sillä tuholaisia puutarhastaan, kolmas tekee siitä diy suolasuihkeen hiuksille tai kylmägeelin kipeille lihaksille ja neljäs saa piparminttuöljystä apua närästykseen ja ruuansulatukseen.

Hankin usein uusia jännittäviä öljyjä kokeiluun, mutta Home Essentials kitin öljyt ovat luottoöljyjäni! En koskaan päästä niitä loppumaan vaan haluan että niitä löytyy kodistani aina. Lisäksi löydän niille jatkuvasti uusia käyttötapoja!

Home Essentials kit on myös todella hyvä vastine rahoillesi, sillä öljyt ovat pakettina edullisempia kuin yksitellen ostettuina. Säästät alun miettimisvaivan sekä reilu 100 euroa rahaa.

Paketin ostajat ovat olleet tyytyväisiä asiakkaita ja oppineet nopeasti käyttämään öljyjä. Paketti on hyvä valinta ihan jokaiselle!

Sisältö ja hinta

Mitä Home essentials kit- aloituspaketti sisältää:
YouTube-kanavaltani löydät myös videot 10 suosituimmasta öljystä !

Yhden kasvin öljyt

 • Lemon / Sitruunaöljy 15ml / 11,75€
  (kehon ja kodin puhdistamiseen, mielialan virkistämiseen)
 • Peppermint / Piparminttuöljy 15ml / 21,75€
  (päänsärkyyn, keskittymiseen, vatsavaivoihin)
 • Lavender / Laventeliöljy 15ml / 23,75€
  (”uniöljy”, ahdistukseen, allergiaan)
 • Teatree (Melaleuca) / Teepuuöljy 15ml / 19,75€
  (finneihin, haavoihin, hiivasieneen, hajun poistaja)
 • Oregano / Oraganoöljy 15ml / 28,00€
  (immuniteettia vahvistamaan, loisten häätöön, syylät)
 • Frankincense öljy 15ml / 74,50€
  (aivot, iho: rypyt, luomet jne…)

Öljyseokset:

 • OnGuard 15ml / 37,25€
  (Immuniteetti, flunssat, nuhat yms, myös puhdistava)
 • Air 15ml / 24,25€
  (“Hengitystieöljy”, allergiaan, astmaan, tukkoisuuteen)
 • ZenGest 15ml / 37,25€
  (Öljyseos vatsallesi, ruuansulatus, suolisto)
 • DeepBlue 5ml / 27,25€
  (lihakset, nivelet, kipu, tulehdus)
 • The DoTerra Essentials -kirjanen 5,50€
  Englanninkielinen 127-sivuinen kirjanen jossa on tietoa eteerisistä öljyistä ja muista doTerran tuotteista. Sisältää myös 30 päivän elimistön puhdistuskuuri ohjeen.
 • Petal 2.0 Diffuuseri 42,25€
  Ultraääni diffuuseri jossa ajastintoiminto sekä valo. Helppo käyttää, ihana luonnollinen diy huonetuoksu hetkessä!
 • Rekisteröitymismaksu 24,75€
  Kaikki asiakkaani ovat rekisteöityneitä asiakkaita ja heillä on käytössään ns. tukkuhinnat eli -25% vähittäismyyntihinnoista.
  (Kaikki ilmoittamani hinnat ovat näitä halvempia hintoja)

 • Tuotteiden arvo yhteensä 388,00€
 • Paketin hinta 279,00€ !!
 • Sinun etusi 109,00€

Lähetän kaikille asiakkailleni myös tervetulokirjeen, jossa on mm. suomenkieliset käyttöohjeet, ja pieniä näytteitä.

Huomaa myös tämä — Family Essentials enrollment kit – on pienempi aloituspakkaus joka sisältää saman öljyt kuin Home essentials kit sekä saman kirjasen. Pullot ovat 5ml ja paketti ei sisällä diffuuseria. Hinta 142,50€.

Kaikki aloituspakkaukset sisältävät rekisteröintimaksun.

(Hinnat tarkistettu: toukokuu 2021)

Kiinnostaa!

Ihanaa, haluan tilata heti!

Haluan osallistua öljy- workshopiin? Ohjeet löydät tämän artikkelin kohdasta 3.

Haluan järjestää öljy- workshopin kotonani (tai muussa sovitussa paikassa, vaikka kahvilassa) tai zoomissa, kutsua ystäviäni / tuttujani ja saada itselleni tuoksuvan lahjan. Ohjeet täältä kohdasta 3.

Haluan kokeilla ilmaista näytettä ja osallistua workshopiin. Ohjeet täällä kohdassa 4.

Haluan tilata ja alkaa myös itse edustajaksi! Jes, huippu juttu! Tilaa itsenäisesti ja/tai laita minulle viesti niin otan sinuun yhteyttä! Sivun ylälaidasta löydät yhteydenottolomakkeen.

Mahtava juttu että haluat aloittaa eteeristen öljyjen käytön / kokeilun. Olet enemmän kuin tervetullut asiakkaakseni tai edustajaksi tiimiini!